Célorientált
látványos videók

Juttasd el az üzeneted a célközönségedhez egyedi vizuális formában!
 • Reklámfilm
 • Explainer videók
 • 2D/3D Animációk
 • Social media tartalmak
 • Élő közvetítések
Keress minket!

Referenciák

 • Összes
 • Reklám
 • Imázs
 • Explainer
 • Led fal
 • Livestream
 • Videoklip

Vizuális média

A vizualitás számos formában szövi át mindennapjainkat: készülékeink képernyői napi ezer meg ezer képi üzenettel bombáznak minket, melyeknek legtöbbje fogyasztásra sarkall. Ha szolgáltatásoddal te sem szeretnél lemaradni, azonban termékedet minőségi módon akarod reprezentálni, van egy jó hírünk. Egyedi mozgóképes technológiáinkkal segítünk, hogy kitűnj a tömegből!

Szolgáltatásaink

Reklámvideók

A reklámfilmek készítése az egyik leghatásosabb módja annak, hogy felkeltsd vásárlóid figyelmét és bemutasd az eladásra szánt terméket. Akár saját, forgatott anyaggal szeretnél a ringbe szállni, akár előre legyártott (stock) tartalmakkal, vagy 2D és 3D animációkkal, gondoskodunk róla, hogy üzeneted mindenképpen eljusson a potenciális vevőkhöz, ügyfelekhez.

Imázsvideók

Vállalkozásod még nem ismert? Imázsvideóinkban összesűrítjük céged esszenciáját, így jövöbeni ügyfeleid Vállalkozásod még nem ismert? Imázsvideóinkban összesűrítjük céged esszenciáját, így jövöbeni ügyfeleid tudni fogják, hogy csakis RÁD van szükségük.

Explainer videók

Mutasd be terméked működés közben! Előfordul, hogy a dolgok összetettebbek, mint az egyszeregy. Ilyenkor egy jól felépített magyarázó videóval edukálhatod a célközönséged, bemutathatod terméked vagy szolgáltatásod lépésről lépésre, hogy mindenki számára érthetővé, átélhetővé váljon az.

Led fal megjelenések

Szólítsd meg a célközönséged az utcán, rendezvényeken, vagy akár a stadionban. A legkisebb kijelzőktől az óriáskivetítőkig bármire optimalizáljuk az üzeneted.

Livestream

Többkamerás nézőpont? Élő közvetítés egyedi hozzáféréssel? Látványos arculati elemek? Facebook, Youtube Twitch? A vizualizációtól kezdve az adásrendezésen át a tartalom célbajuttatásáig mindenről gondoskodunk, így neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az élő közvetítést.

Videóklipek

A jó hangzás és a bravúros szöveg még nem minden: ha igazán le akarod nyűgözni közönségedet, akkor zenédhez egy izgalmas videoklip is dukál. Tapasztalt csapatunk végig melletted áll – a forgatókönyv írásától a post-prodution utolsó mozzanatáig –, hogy hiteles, a Te tartalmadra szabott videóklipet alkossunk.

További szolgáltatásaink

Online marketing

Ha szeretnéd, hogy az elkészült weboldal vagy alkalmazás minél több potenciális ügyfélhez, vásárlóhoz elérjen, fontos, hogy a megfelelő helyeken a megfelelő célközönségnek jelenj meg. Nézz szét online marketing szolgáltatásaink közt.

Bővebben

Szoftver­fejlesztés

Az igényfelméréstől, a tervezésen át, a naprakészen tartásig egy helyen. Piacvezető megoldások, haladó gondolkodású vállalkozásoknak. Weboldalak, webalkalmazások, natív és cross-platform alkalmazásfejlesztés.

Bővebben

Grafika és tervezés

Grafikai stúdiónkban egyedi és modern arculattal látjuk el vállalkozásodat, termékeidet, mert egy egységes, letisztult design az, ami igazán hozzásegíthet szolgáltatásaid hiteles és színvonalas reprezentálásához.

Bővebben

Keress minket!

Kérj visszahívást a projekteddel kapcsolatban, amihez segítségül írj pár mondatot nekünk!

Köszönjük a megkeresést!

.